Wedstrijd Rolstoeldansen in Venlo

We kiezen er deze keer voor om er een weekend van te maken.

Op vrijdag vertrekken we als alle voorbereidingen zijn getroffen in de middag.

Iedereen kijkt ernaar uit om de dingen die we tijdens de clinic van Ed vd Vall hebben geleerd in de praktijk te brengen. Ook hebben we besloten om opnames van de dansrondes te maken zodat we terug kunnen kijken naar wat er op de vloer gebeurt. We hebben daarvoor de vriend van Patricia bereidt gevonden om de hele dag met de camera in de weer te gaan.

Op zaterdag was het heel vroeg dag om fris en alvast opgedoft naar de zaal te rijden. Allereerst gaan we indansen om even de vloer te verkennen.

Vanwege het aantal paren begint de klasse van Tineke en Margareth met een general look. Dit houdt in dat zij 2x zullen dansen en daarna plaatsingscijfers krijgen van de jury. Uiteindelijk is het resultaat dat zij een hele mooie 2e plaats in zowel de ballroom als in de latin behalen.

Robert en Ellis hebben in de ballroom te maken met een sterk veld met maar liefst 15 paren. Toch behalen zij nog de halve finale. De latin klasse is wat kleiner en zij behalen hier een mooie 4e plaats.

S ’middags is het de beurt aan Wim en Carla om te laten zien wat ze geleerd hebben sinds de vorige wedstrijd en de clinic van Ed. Hun klasse is ook niet zo groot en dus hebben zij ook een general look. Nadat zij 2x hun kunsten hebben vertoond is het resultaat een mooie 2e plaats. Zij krijgen na de wedstrijd te horen dat ze genoeg punten hebben verdiend om te promoveren naar de amateur klasse…. Dit betekent dat zij nu extra dansen moeten gaan leren want in de amateurklasse dansen ze 4 dansen in plaats van 3.

Natuurlijk moest dit resultaat worden gevierd en doordat we lekker terug gingen naar het hotel konden we heerlijk genieten van een diner en een drankje in de bar.

Iedereen kijkt zeer tevreden terug op een heerlijk rustig dansweekend!!

Op naar de volgende!!!

Wedstrijd Rolstoeldansen in Venlo
Wedstrijd Rolstoeldansen in Venlo
Wedstrijd Rolstoeldansen in Venlo