Vindicat fietst ruim € 1100 bij elkaar voor GSG!

logo-purpbgVindicat Atque Polit is een grote studentenvereniging in Groningen. Met een mooi nieuw pand aan de Grote Markt vieren ze dit jaar nóg een feestje: ze bestaan 200 jaar! Dat betekent een lustrumjaar vol van activiteiten. En niet uitsluitend voor de studenten zelf.

Zo werden wij begin april benaderd door Daaf Borren, vertegenwoordiger van een groep enthousiaste wielrenners die allen lid zijn van Vidicat. Zij organiseerden op 2 mei een wielerronde van 150 kilometer door stad en ommeland. Daarbij wilden ze ook iets terug doen voor de stad: het werd ook een sponsortocht, gekoppeld aan een sportief doel. En laten zij nu ons hebben uitgekozen als goede doel! We waren blij verrast.

Daaf is met een medestudent kennis komen maken bij GSG zwemmen. Op 2 mei ging een grote groep enthousiaste wielrenners voor ons op de pedalen staan. Ik ben bij de aftrap en ontvangst geweest (nog bedankt voor het bier!). Het weer was top, de sfeer geweldig.

Er is een fantastisch bedrag voor ons opgehaald van € 1110,–. We vinden het geweldig dat jullie deze sponsortocht aan ons hebben gekoppeld. Dank, dank, dank namens alle leden en vrijwilligers van GSG en nog een heel mooi lustrumjaar!

Namens GSG, Peter Revenboer

Vindicat fietst ruim € 1100 bij elkaar voor GSG!
Vindicat fietst ruim € 1100 bij elkaar voor GSG!