Lieve leden,

Update 5 oktober 2020

We mogen zwemmen. Laten we samen zorgen dat we kunnen blijven zwemmen. De regels zijn aangescherpt en dat heeft ook gevolgen voor GSG. Hieronder het aangepaste protocol, waarin cursief de nieuwe regels.

  • Kom niet als je verkouden bent, koorts hebt of je niet goed voelt.
  • We geven elkaar geen hand of knuffel.
  • We hoesten en niezen in onze elleboog.
  • We wassen vaak onze handen.

RECREANTEN

In de openbare binnenruimte, de hal en gangen van Kardinge dragen we een mondkapje. Bij aankomst Kardinge volg de aangegeven routes. Houdt 1,5 meter afstand in de hal, de gang, de kleedkamer, onder de douche tot aan waar je het zwembad in gaat. Verblijf zo kort mogelijk in kleedkamers en onder de douche. In het water houden we zoveel mogelijk afstand van elkaar. Uit het water houden we 1,5 meter afstand vanaf de badrand, onder de douche, in de kleedkamer, in de gangen, de hal. Uit de kleedhokjes dragen we een mondkapje tot buiten het gebouw Kardinge. Uitsluitend diegene die wachten op de WMO taxi kunnen in de catering ruimte bij het raam op de daarvoor aangegeven plaats wachten.

ZWEMLES

In de openbare binnenruimte, de hal en gangen van Kardinge dragen we een mondkapje tot en vanaf de kleedhokjes. Op de tribune zittend op 1,5 meter mag het mondkapje af. Slechts een begeleider mag mee naar binnen en blijven wachten op de tribune. Trek uw kind gemakkelijke kleding aan. Bij aankomst in Kardinge volg de aangegeven routes. Houdt 1,5 meter afstand in de hal, de gang, de kleedkamer, de douche. Verblijf zo kort mogelijk in kleedkamers en onder de douche.

Ouders, begeleiders begeleiden hun kind tot de douche. Kinderen hoeven geen afstand tot elkaar te houden, wel afstand tot de begeleiders. De kinderen lopen naar de bank bij het bad, gaan daar zitten en wachten tot ze gehaald worden.

Een ouder/begeleider gaat naar boven, naar de tribune, zittend op de 2e rij of verder naar achteren op1,5 meter van andere bezoekers. Bij het eind van de zwemles haalt ouder/begeleider hun kind op bij de douche. Er wordt NIET gedoucht, maar het kind wordt direct mee genomen vanaf de douche. Vanaf de douche houden we 1,5 meter afstand, in de gangen, de hal. Uit de kleedhokjes is het verplicht een mondkapje te dragen tot buiten het gebouw Kardinge.

Volg de aangegeven routes. Volg ook de aanwijzingen van de instructeur/toezichthouder/medewerker van Kardinge op.

In zeer incidentele gevallen kan een instructeur een ouder bij het bad vragen, uitsluitend wanneer dit voor het leszwemmen van het kind noodzakelijk is; hierover wordt in dat geval contact met u opgenomen.

Het bestuur Gehandicapten Sportclub Groningen